Budatko - Tanec s bábätkom


Tanec s bábätkom je určený pre všetky maminy, ktoré rady tancujú a chcú si zatancovať spolu so svojim bábätkom v nosiči alebo babyšatke (nie je nutné mať predchádzajúce skúsenosti s tancom).

Tentokrát bude kurz zameraný predovšetkým na Cigánske tance. Sú veľmi temperamentné, spontánne a charakteristické rýchlym pohybom, otočkami a luskaním prstov. Sú to tance z oblasti Rumunskej Transylvánie. Pérovanie pri tomto tanci detičky v šatke krásne uspáva a mamičky sa dobre zabavia :)

Začíname/ pokračovanie každý ďalší pondelok

19.10.2015 od 10:00 do 11:00

Končíme/ posledná náhradná hodina

 

 

Čo obsahuje jeden kurz:

- 8 riadnych cvičiacich hodín   
- 1 náhradnú hodinu
- 50% zľavu na vstup do herne MC Budatko pred alebo po hodine v deň krúžku ak je herňa otvorená (v herni máte zároveň možnosť zakúpiť si permanentku na 5 vstupov len za 2 €. Permanentka platí na vstup do herne len pred alebo po hodine v deň krúžku).

Neprítomnosť ohlasujte minimálne 24 hodín vopred, najneskôr do 08:00 dňa, kedy sa koná cvičenie (hlásiť priamo lektorke Anke). Nie je možné vrátiť peniaze za viacero, hoci aj ospravedlnených neprítomností, nakoľko rodič berie na vedomie, že častou neprítomnosťou svojho dieťatka na cvičení blokuje miesto inému dieťatku s maminou, ktoré sa do krúžku nedostalo.

Cena:

28 eur

Miesto:

MC Budatko

Prihlasovanie:

Semafor MC Budatko

Minimálny počet prihlásených mamín s deťmi na otvorenie kurzu: 6
Maximálny počet mamín s deťmi: 9

 
Ak je voľné miesto aj po začatí krúžku a máte záujem sa prihlásiť, alebo ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte prosím lektorku na anna.kalisova@gmail.com, alebo na čísle 0905 103 029, ktorá vám podá ďalšie inštrukcie.
Chcem vedieť viac o prejekte tanca s bábätkom MAMADANCE.

*Na krúžok si treba priniesť pohodlné oblečenie a prezúvky (môže sa cvičiť aj naboso).
*Cvičenia sa môžu zúčastniť len tie maminy s deťmi, ktoré majú cvičenie uhradené. Miesto v krúžku je až po uhradení poplatku za cvičenie.

 

 

Teší sa na vás Anka Kališová ;)